Posts

Showing posts from October, 2017

Instagram, shton opsionin e ri SONDAZH

Image
Secili do të ketë mundësi të shkruajë pyetjet e tij dhe të përcaktojë përgjigjet. Miqtë do të shohin rezultatet sapo të përgjigjen një sondazhi e madje do të mësojnë se sesi kanë votuar të tjerët.

Muajin e kaluar Snapchat lançoi sondazhet të cilat fituan një popullaritet të lartë në mesin e moshave të reja të platformës.

Instagram po ndjek hap pas hapi me sondazhet e saj brenda historive. Krahas një sticker-i të vendodhjes, përdoruesit mund të shtojnë një sondazh me dy përgjigje dhe ndjekësit tuaj mund tu përgjigjen me një të klikuar.

Secili do të ketë mundësi të shkruajë pyetjet e tij dhe të përcaktojë përgjigjet. Miqtë do të shohin rezultatet sapo të përgjigjen një sondazhi e madje do të mësojnë se sesi kanë votuar të tjerët.
Me sondazhet, Historitë e Instagram do të bëhen më interaktive dhe jo thjeshtë diçka kalimtare.

Një tjetër veçori e publikuar ditën e sotme është kopjimi i ngjyrave nga një objekt për ta përdorur në një tekst brenda fotos. Gjithashtu nivelimi dhe vendosja në qendër…